Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от coresnet Покажи съобщение
    Какво ще кажете за тази:

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...9&slink=77sd0n
    Също е добре да се има предвид, че колата е 155коня по талон, т.е. ще се плаща скъпия данък.

Иначе визуално по снимки изглежда добре с тези джанти, прагове, хубав салон...Но такива гробници съм гледал, дето по снимки изглеждат без драскотина, че докато не се види на живо е тдрудно да се каже.
    Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa

Comment

• Нещо което изглежда добре..https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...rp0e..дори и на живо...погледнах я на бързо....малко ме учуди годината на производство....но не съм сверявал....и малко скъпа ми се вижда, но има пазар....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Какво смятате за тази кола ?
        https://m.mobile.bg/details/11521639300611061

Comment

• Леле, тоя я е тунинговал, все едно е 205 коня. Извинявай за израза, ама малко циганско се е получило. И пак екстрите са писани от първолак, няма DPF, няма блокаж на диференциала, няма подгряване на предно стъкло. Дано този дето я е карал, не я сдухал. Че на там вървят нещата, според мен.

Аз принципно, видя ли неграмотна обява, я подминавам.

Comment

• На мен ми харесва "Тунинга" Едни джанти, двоен ауспух и надупчени дискове не го считам за "цигания", дори си е плюс за мен - показва отношение към колата. Човек който инвестира в тези неща едва ли би пропуснал смяна на масло например, докато някоя в оригинален вид "карана от бабичка" може да е на реални 150к и маслото да и е сменяно общо 2-3 пъти...

А иначе дали самата кола става за нещо по снимка не се вижда, трябва си реален преглед. Това което се вижда по снимката е, че отвътре е гола като пушка, но не всеки държи на климатроници, кожи и БОСЕ системи, така че...Поне базовото оборудване при алфа винаги включва задължителните неща като климатик и предни ел-стъкла, другото вече са глезотии.
            Last edited by night_pz; d.m.y г., 11:13.
            Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa

Comment

• Нищо циганско няма в двойната генерация, даже много добре ѝ стои.
              Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
              GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

• С четири еднакви гуми Michelin, и на мен не ми изглежда циганска
                146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Нищо циганско няма, страхотна е. Ако е технически добра, което все пак е по-важно от външния вид и това е цената... ми направо ще е ме яд, че не мога да си я купя в момента, но в последната половин година съм си купил 2 модела 147

Идеална е и да, показва някакво отношение - еднакви гуми, добре премислен лек визуален тунинг, който модела няма защо да не заслужава, дори напротив - всяка Alfa го заслужава, стига да е премислено и красиво.

Вътрешно не е барната, но не е и задължително. Аз бих сложил само кожени седалки и бих сменил CD-то. Всичко друго е еднакво. Базово Alfa-та си включва доста екстри, което е приятно, да.

Ако технически е добра, това е изгодна сделка.
                  Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

• Първоначално публикувано от Ali.Sali Покажи съобщение
                    ми направо ще е ме яд, че не мога да си я купя в момента, но в последната половин година съм си купил 2 модела 147

Стига си ги събирал тея 1.6 асматици дето не могат да се поместят.
                    Вземи пробвай нещо друго, 2.0 бензин или 1.9 16в дизел 150 коня
                    156 2.0TS

Comment

• А, и 1.6 върви доволно добре, не се оплаквам засега. По-напред ще мисля, аз искам следващата да е 159 (уникалната предница е това) .... но това за напред. Засега съм с двете 147-ки. Живи и здрави и напред ще видя. Лошото е, че за 159 чета прекалено негативно даже и в този форум, направо съм на две. Така или иначе не съм тръгнал да я купувам де.
                      Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

• Здравейте бъдещи колеги! Решил съм следващата ми кола да бъде Алфа със сигурност, въобще нямам никакви колебания. Изчел съм всичко из форумът и път назад няма. Спрял съм се на дизелова 147 или 156. Наблюдавам две оферти, та въпросът ми е ако някой има информация за колите да сподели.
                        Първата е 147: https://m.cars.bg/offer/c2647054 - от отдавна се качва и сваля тази кола, тя е първият ми избор, но това че от доста време не е продадена ме навежда на някакви мисли, че може да е проблемна. Също така преди беше с по голямо турбо, а сега писах на собственика и той каза, че е с оригиналното - това може ли да ме притеснява по някакъв начин. Харесва ми понеже е готова за по-натаъшни подобрения.

Другата е следната 156-ца: https://m.cars.bg/offer/c2588977
                        Тя мисля, че е в доста добро състояние, но ми идва леко скъпа за момента, нооо може и да пожертвам морето в името на желаната кола, хаха. Наясно съм, че и този двигател е малко по-проблемен и по-скъп за поддръжка от 1.9 jtd-то, но съм готов на всякакви премеждия стига всеки ден да се качвам в любимата Алфа. Поздрави и ще ви бъда благодарен за всяка една полезна информация, която ми дадете.

Comment

• Някой има ли впечатление от тази 147ца...от БОМИ ауто

https://www.cars.bg/offer/c2660136

Така по снимките не мога да преценя състоянието, но ако са и върнали само 70-100к км. имам интерес...

Алфа Ромео 147 2005г.

Година Август 2005
                          Пробег 228,000 км
                          Гориво Дизел
                          Скорости Ръчни

Мощност 150 к.с.
                          Кубатура 1900 см3
                          Брой врати 4/5 врати
                          Цвят Бордо металик

Евростандарт: EURO 3
                          Допълнителна информация
                          6 СКОРОСТИ, НОВ ВНОС, ABS, 8 AIRBAGS, КЛИМАТРОНИК, ASR, БОРД.КОМПЮТЪР, ОРИГИНАЛНО CD-СТЕРЕО, СЕРВО/ЧУПЕЩ/КОЖЕН ВОЛАН, ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА, ТРЕТИ СТОП, РАЗДЕЛЕНА ЗАДНА СЕДАЛКА, ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛЮЧВАНЕ, ЕЛ.ОГЛЕДАЛА, ТОНИРАНИ СТЪКЛА, ЕЛ.РЕГУЛИРАНЕ НА ФАРОВЕТЕ, 4 ОБЛЕГАЛКИ ЗА ГЛАВА, ЕЛ.СТЪКЛА, ПОДЛАКЪТНИЦИ, ПЛЮШЕН САЛОН, ЛЕТИ ДЖАНТИ,
                          Last edited by VFTI; d.m.y г., 19:15.
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

• Имай едно наум с Боми Ауто. Преди години приятел взе от тях кола за не малко пари със спукана глава, като разбра по трудния начин.
                            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Колкото и пъти да съм отишъл да гледам коли от въпросната автокъща, то на място нямат нищо общо със снимките от обявата.
                              Аз лично не бих си купил кола от там.
                              Now: 156 2.5 V6 24V
                              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Цената на тези коли е около 3- 3500, разгледай и други в мобиле= то има също. Аз бих търсил алфа, карана около година от един собственик в БГ. През това време, докато е мераклия е сменил/ремонтирал горе долу проблемните неща и сега просто се замечтал за 159- ка и те така.

Comment

Working...
                                X